Медицински център "Д-р Антон Тонев"

  • Image 01
  • image 2

Най-честите въпроси, които вълнуват жените, решили да се подложат на операция за увеличаване на бюст са:

- Как ще изглеждат гърдите ми след операцията?

 

- Какъв размер импланти да избера?

Заповядайте при нас, за да видите отговора на въпросите си!

 

 

 

 

 


Crisalix 3D симулация за увеличаване на гърди

3D консултацията е вече възможна благодарение на иновативната програма със сканиращ сензор на швейцарската компания Crisalix.

Как работи?

По време на консултацията ще бъдете сканирани със специалния сензор прикрепен към Ipad, който буквално след секунди ще създаде вашето 3D изображение.
Вижте видеото: https://vimeo.com/132244217  

Какво следва?

Софтуерната програма на Crisalix разполага с интегриране всички видове импланти, които се предлагат на българския пазар. Ще може да видите как биха ви стояли различни по обем импланти и заедно с д-р Тонев да обсъдите и решите кои са най-подходящите за вас.

 

Какво още?

Ако гърдите ви се нуждаят и от повдигане, програмата позволява да се направи и тази симулация, включително и намаляване на ареолите. Ще видите също къде ще бъдат направени разрезите.

И накрая...

Ще получите линк с вашите 3D симулации, които ще може да разгледате на спокойствие вкъщи или на мобилния си телефон и да споделите и обсъдите с вашите близки.

***

Crisalix 3D е призната и високо оценена от ISAPS – международната асоциация по естетична хирургия, чиито член е и д-р Антон Тонев.

***

Знаете ли че...

В 90% от случаите, при първоначална увеличаваща мамопластика, д-р Тонев поставя имплантите подмускулно с разрез през мишницата. Този метод е за предпочитане, защото:
- няма да имате видими белези по гърдите – белегът е скрит в подмишничната ямка и до една година става почти незабележим.
- През възстановителния период имплантите плавно слизат надолу, докато заемат крайната си позиция, без да оказват натиск и напрежение върху разреза, каквито би имало, ако разрезът  беше под гърдата.  
- По международни данни, значително се намалява риска от инфекции!

Разни митове..
- имплантите не могат да бъдат сменени отново през мишница, трябва да се прави нов разрез под гърдата – НЕ Е ВЯРНО!  Всяка следваща смяна на имплантите може да бъде направена, като се използват старите разрези през мишницата.
- имплантите поставени през мишницата стоят разделечено – АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО ТВЪРДЕНИЕ! Ложето или т.нар. джоб, който се прави, за да се поставят в него имплантите не зависи от мястото на разреза. Постанени през мишницата, имплантите ще стоят по същия начин все едно са поставени с разрез под гърда, с тази разлика, че няма да имате никакви белези по гърдите.
- през мишница не могат да се поставят големи размери импланти – НЕ Е ВЯРНО! През мишницата могат спокойно да се поставят 500сс или дори по-голям кубик импланти, стига гръдния кош на пациентката да позволява това. Т.е. през мишницата може да се поставят всички импланти, които могат и с разрез под гърдата.

И още:

- В МЦ “Д-р Антон Тонев” може да закупите от най-добрите следоперативни сутиени на водещата английска компания MАСОМ – www.macom-medical.com
- За по-бързото заличаване на белезите предлагаме Kelo-Cote – гел на силиконова основа. Неговото нанасяне може да започне веднага щом паднат коричките от разрезите.