Безиглена мезотерапия с Eporex | Доктор Тонев
dr-tonev

TONEV AESTHETIC CLINIC

Безиглена мезотерапия с Eporex

Безиглена мезотерапия с Eporex

Безиглена мезотерапия с най-новия италиански апарат Eporex.

Уникалната технология на Eporex, в комбинация с естествени екстракти, предлага ефективни и безболезнени терапии за корекция на различни естетични несъвършенства по лицето и тялото.

За първи път се използва технология благодарение, на която активните вещества могат да проникнат на дълбочина от 0,01 см до революционните 10 см. С този нов метод успешно се преодолява кожната бариера и съставките проникват до необходимата дълбочина, като същевременно се усвояват 90% от транспортираните вещества.

Кожните клетки усвояват необходимите съставки и започва дълбок и постепенен процес на трансформация отвътре-навън. Поради този естествен за организма процес на регенарация на клетките, процедурите с Eporex се правят веднъж седмично. Препоръчва се курс от 7 процедури, като всяка е с продължителност 30-40 мин. Тъй като няма болка, зачервявания или отоци, пациентът може да се върне към обичайните си ежедневни занимания веднага след терапията.

Преди всяка мезотерапия се извършва процедура с Ултразвук. Специалното разработената и патентована шпатула, към апарата Eporex, излъчва ултразвукови вълни с помощта, на които горният слой на кожата се ексфолира и почиства от всякакви замърсявания - остатъци от грим, мъртви клетки и др.

Процедури за лице

  • Подмладяващи, за зряла кожа с вече изразени бръчки
  • Тонизиращи, за по-млада кожа, с превантивен ефект
  • Терапия за уморени очи, като се намаляват тъмните кръгове и подпухването
  • Против акне

Към специално разработения комплекс от вещества, съдържащ редица витамини, минерали, аминокиселини, коензими и изключителния Циклодекстрин, който представлява пробив в козметичните изследвания / има способността да капсулира и задържа молекулите на активните съставки и да ги освобождава постепенно във времето /, добавяме и допълнителни вещества според търсения резултат.

Тази процедура е подходяща за мъже и жени над 30-35 години. Тя има за цел да подхрани и стегне кожата на лицето, като същевременно заглади фините линии и бръчки. Два мощни полипептида играят важна роля в борбата с мимическите бръчки. Добавяме колаген и хиалуронова киселина, като по този начин се ускорява естествения синтез на колаген и еластин в организма.
В резултат от процедурата лицето изглежда по-младо, а отпуснатата кожа на шията става по-стегната.
Терапията е подходяща за мъже и жени от всички възрастови групи. Специално разработения комплекс от вещества подхранва, овлажнява и стяга тази толкова деликатна зона. Една от основните съставки е Трилаген /комбинация от пептиди и протеини/. Трилагенът има няколко основни функции - стимулира производството на колаген, отговаря за правилната подредба на колагеновите връзки и спира ензимите, които ги разрушават. Витамин С, хиалуронова киселина, Д-пантенол и още 10 активни вещества хидратират и заздравяват кожата, правейки я да изглежда отново млада и жизнена.
Процедурата намалява появата на тъмни кръгове около очите.Намалява подпухването и изглажда кожата, като омекотява фините мимически линии в областта около очите.
Едни от основните съставки от комлекса вещества за тази терапия са: Малтодекстрин, който подобрява състоянието на кожата, като привлича хранителни вещества и естествени лечебни агенти; Витамин К1 - помага за изчезването на тъмните кръгове като заздравява увредените капиляри; ретинол - изглажда кожата, като подобрява структурата и циркулацията на кръвта и помага за възстановяване на белезите от вредите от слънцето.
Намалява появявата на пъпки и комедони и подобрява общия вид на кожата.
Процедурата е подходяща в случаите на слаби до умерени симптоми на акне. Намалява излишната секреция на себум.

Процедури за тяло

  • Против целулит
  • За намаляване на локализирани мастни натрупвания и оформяне на силуета
  • За лечение на стрии /не по-стари от 2 години./
  • За стягане и тонизиране на кожата
Комбинация от повече от дузина витамини, минерали и аминокиселини, извлечени от билкови екстракти, се прилага в слоя на подкожните мазнини, където е целулитът. Тези натурални, не-токсични съставки съществуват в телата ни и имат жизнено важни функции.
Една от основните съставки е органичен минерал - силициевият диоксид, който има естествената функция да възстановява нарушените тъкани в тялото. Силициевият диоксид поправя видимите белези от целулита, причинени от нишковидна, втвърдена тъкан, която пречи на мазнините и флуидите в тялото да циркулират нормално, като същевременно подобрява действието на лимфната и кръвоносна системи. Други съставки спомагат мазнините в третираната зона да се изгарят по-бързо като енергия за тялото и стимулират клетките, като доставят необходимите съставки за правилното им функциониране.
Процедурата цели да се подобри състоянието на стриити и белезите. Колкото по-рано след появата им започне лечението, толкова по-добри резултати се постигат. Ако се третира белег след операция е необходимо да се изчакат 3 месеца и разрезът да бъде напълно зарастнал, преди да започне лечението.
За терапията са подбрани множество съставки, като всяка от тях действа по различен начин, за да помогне на организма да ускори възстановяването на тъканите в третираната зона и да изкорени стриите.
Чрез тази процедура е възможно да бъдат третирани конкретни мастни натрупвания по. Процедурата е особено подходяща за намаляване на мазнини от зоните на корема, бричовете и задните части. Подходящи зони за третиране са още двойната брадичка и горната част на ръцете.
Eporex доставя комбинация от съставки в проблемната област, като една от най-важните е L-карнитинът. Той съществува естествено в тялото и е отговорен за обмена на мазнините. L-карнитинът се прикрепва към мастните киселини и така достига до онази част от клетката, която превръща мазнините в енергия - митохондрията. Други съставки, извлечени от различни билкови екстракти подобряват метаболизма, подобряват тонуса на кожата, ограничават задръжката на течности и възможността за констипация.
Процедурата видимо подобрява еластичността и структурата на кожата и подлежащите тъкани. Подходяща е за подобряване на тонуса на коремната област, бедрата, горната част на ръцете. Еднократните процедури са много подходящи преди и след извършването на пластични операции - за подготовка на съответната област от тялото, както и след това за поддържане на постигнатия резултат и за подхранване на тъканите в дълбочина. Използва се най-често преди и след липосукция.
Използва се микс от 20 съставките, сред които – L-карнитин, таурин, витамин C, кофеин и др.

Важно!

Винаги, когато избирате пластичен хирург се уверете, че той има необходимото за това образование . Помолете го да ви покаже своите дипломи и сертификати, ако не са поставени на видно място в кабинета му. Това е ваше право и е изключително важно, за да не попаднете в ръцете на псевдохирург или на такъв, който няма необходимата квалификация, за да извърши желаната от вас процедура.

Добре е да проверите къде даденият хирург има членства и дали има допълнителни специализации в някои области. Винаги изисквайте документ след операцията, който да удостоверява кой, кога и каква процедура ви е извършил.

isaps-logo
apras-logo

Изпратете ни запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *