Въпроси и отговори | Доктор Тонев
dr-tonev

TONEV AESTHETIC CLINIC

Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Задължително преди операцията се правят необходимите изследвания. Ако пациентът е пушач, е желателно да спре цигарите две седмици преди операцията, тъй като тютюнопушенето нарушава периферното кръвоснабдяване на кожата. Това е особено важно при фейслифт. Абсолютно забранен е приемът на аспирин седмица преди операцият, защото повишава риска от кървене. 6 часа преди операцията пациентът не трябва да е ял или пил нещо, което има значение за общата анестезия.
Операции не се правят, когато са налице хронични заболявания (диабет и др.),eндокринни заболявания или съпътстващи вирусни или бактериални инфекции.
Най-общо, при всички случаи, е възможно до се наблюдава покачване на тепературата в рамките на 37.6-37.8 ?С, което е в рамките на нормалното (това е т.нар. резорбтивна температура).
Не, не пречи. Не е необходимо да бъдат спирани.
Не е желателно да бъде, защото има нарушение в кръвосъсирването и се увелича риска от кървене.
Няма проблем, когато пациентът е под обща анестезия, да се направят повече от една корекции. Но трябва да се има предвид, че те не бива да се много травмиращи за организма, тъй като после възстановителният период ще бъде по-дълъг и тежък. Например могат да се комбинират една по-тежка и една по-лека процедура като ринопластика и намаляване на уши или увеличаване на гърди и липофилинг, но не е препоръчително например да се направят едновременно ринопластика и абдоминопластика или ринопластика и увеличаване на гърди.
Във всяка стая има по две легла, баня с тоалетна, климатик, телевизор и хладилник.
Това е крайната цена. В нея са включени упойката, обезболяващите, престоя в клиниката (който е различен за отделните операции), храната и грижите от болничните сестри, които са на непрекъснато разположение на пациентите. Не се включват изследванията преди операцията, както и следоперативните ластични дрехи, ако такива са необходими (например: специален сутиен след мамопластика, ластичен бандаж след липосукция или абдоминопластика).
isaps-logo
apras-logo

Изпратете ни запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *

popup image

Уважаеми пациенти, клиниката в гр. Пловдив е с нов адрес: ул. Младежка 1A. Очакваме ви!