Увеличаване на гърди с аксиларен достъп | Доктор Тонев
dr-tonev

TONEV AESTHETIC CLINIC

Увеличаване на гърди с аксиларен достъп

Увеличаване на гърди с аксиларен достъп

Увеличаване на гърди с аксиларен достъп

При първоначално увеличаваща мамопластика, д-р Тонев поставя имплантите подмускулно с разрез през мишницата. Този метод е за предпочитане, защото:

• Няма да имате видими белези по гърдите – белегът е скрит в подмишничната ямка и до една година става почти незабележим.

• През възстановителния период имплантите плавно слизат надолу, докато заемат крайната си позиция, без да оказват натиск и напрежение върху разреза, каквито би имало, ако разрезът беше под гърдата.

• По международни данни, значително се намалява риска от инфекции!

Разни митове...

• имплантите не могат да бъдат сменени отново през мишница, трябва да се прави нов разрез под гърдата – НЕ Е ВЯРНО! Всяка следваща смяна на имплантите може да бъде направена, като се използват старите разрези през мишницата.

• имплантите поставени през мишницата стоят разделечено – АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО ТВЪРДЕНИЕ! Ложето или т.нар. джоб, който се прави, за да се поставят в него имплантите не зависи от мястото на разреза. Постанени през мишницата, имплантите ще стоят по същия начин все едно са поставени с разрез под гърда, с тази разлика, че няма да имате никакви белези по гърдите.

• през мишница не могат да се поставят големи размери импланти – НЕ Е ВЯРНО! През мишницата могат спокойно да се поставят 500сс или дори по-голям кубик импланти, стига гръдния кош на пациентката да позволява това. Т.е. през мишницата може да се поставят всички импланти, които могат и с разрез под гърдата.

Тъй като ТАЗИ ТЕХНИКА Е ПО-СЛОЖНА от останалите се ИЗИСКВА ДОПЪЛНИТЕЛНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В ОБЛАСТТА. Единствено липсата на такава може да доведе до незадоволителни резултати. 

Д-р Тонев е специализирал техниката за поставяне на гръдни импланти с аксиларен /подмишничен/ достъп през ноември 2006г. във Франция, Париж, в Европейски център по естетична хирургия при д-р Силвен Стоб.

От януари 2007 започва практикуването на метода в България. 

През месец май 2007г., по покана на д-р Тонев, д-р Силвен Стоб гостува в гр. Пловдив, където прави демонстрация на метода пред българските пластични хирурзи.  

От тогава насам, вече 13 години, д-р Тонев прилага успешно техниката за подмускулно поставяне на импланти с достъп през мишницата на над 1200 пациента. Това е предпочитания от него метод за увеличаване на гърди.

И още:

• В МЦ “Д-р Антон Тонев” може да закупите от най-добрите следоперативни сутиени на водещата английска компания MАСОМ – www.macom-medical.com

• За по-бързото заличаване на белезите предлагаме Kelo-Cote – гел на силиконова основа. Неговото нанасяне може да започне веднага щом паднат коричките от разрезите.


isaps-logo
apras-logo

Изпратете ни запитване

Име *

Фамилия *

Телефон *

E-mail *

Пояснение *

popup image

Уважаеми пациенти, клиниката в гр. Пловдив е с нов адрес: ул. Младежка 1A. Очакваме ви!